Bästsäljare

Mathantverk

Mathantverk
Mathantverk Mathantverk Mathantverk Mathantverk Mathantverk Mathantverk
Tillverkare: Eldrimner - nationellt resurscentrum för mathantverk
Modellnummer: 441
Tillgänglighet: 6
Pris: 295.00kr
Exkl. moms: 278.30kr
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

» Mathantverkare i Sverige 

Här får du svaret på vad som skiljer ut mathantverket. Den hantverksmässiga förädlingen gör rättvisa åt ordet livsmedel i den ursprungliga betydelsen - ett medel till liv. Mathantverkare skapar "riktiga livsmedel" med smak, kvalitet och identitet. Vi arbetar med naturliga råvaror och med naturliga processer. Vi går den långa vägen, utgår från traditionerna, men utvecklar och förfinar dem med våra unika kunskaper och vår innovativa förmåga.

Mathantverkare är en ny, växande yrkeskår som bygger Sverige - det nya Matlandet. Vi är idag över 1.500 spridda över landet och i boken möter du några av oss. Du får vara med om hur det går till att göra ost, korv, marmelad, nektar och surdegsbröd på det "riktiga" sättet. Du får veta hur det går till att röka fisk och mjölksyra grönsaker. Du får instruktiva råd så att du själv kan prova på mathantverket i ditt eget kök.

Kockarna Ulrika Brydling och Carina Brydling delar med sig av recept, där de har utgått från mathantverkarnas produkter och skapat spännande matupplevelser.

Läs, prova på och upplev mathantverket med alla sinnen!

 

» Utgiven av Eldrimner

Eldrimner är ett nationellt resurscentrum för mathantverk, beläget i Ås strax norr om Östersund. Läs mer: www.eldrimner.com  

» Förlag:

Jengel Förlag AB

» Om boken:

Utgiven 2012, antal sidor: 223. språk: svenska.

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Butiken använder OpenCart
Urbans Skafferi © 2018